Synliggjør og Markedsfør ditt arrangemet på en suksessfull måte

Spre ordet: Arrangementet ditt er i salg, nå er det på tide å synliggjøre og spre det. Med EVENTIM.Light kan du sette målrettede kjøpsinsentiver, øke rekkevidden din betydelig med å selge billettene på evenitm.no og bruke markedsføringsbudsjettet ditt smartere.

Markedsfør arrangementet ditt der målgruppen er

EVENTIM.Light tilbyr deg effektive verktøy for å tilpasse markedsføringen din nøyaktig til din målgruppe og deres behov:

  • Bruk kampanjekoder for målrettede kjøpsinsentiver
  • Markedsfør arrangementet ditt på Facebook med vår integrasjon.
  • Øk salget med rekkevidden til EVENTIM ved å selge dine billetter på EVENTIM.no
  • Digitaliser din printannonsering
  • Skaff deg verdifull innsikt med Google Analytics

Lag effektive kjøpsinsentiver med kampanjer

Øk kjøpsinsentivene for potensielle billettkjøpere med å bruke kampanjer. Belønn ulike grupper av kjøpere og involver samarbeidspartner i markedsføringen av dine arrangement.

  • Lag kampanjer med eller uten bruk av koder
  • Bruk engangskoder eller koder som kan løses inn flere ganger
  • Lag gruppekampanjer for billettkjøp i en pakke

Opprett et Facebook arrangement

Markedsfør ditt arrangement der den riktige målgruppen er for å øke rekkevidden ytterligere. Med bare noen få klikk kan du enkelt koble EVENTIM.Light-kontoen din til Facebook og legge ut arrangementene dine direkte på Facebook-siden din. Hold arrangementsinformasjonen din konsistent på tvers av alle kanaler og minimer unødvendig adminestrativt arbeide.

Opprett din egen online shop nå

Kom i gang med en gang, opprett ditt første arrangement med EVENTIM.Light og begynn raskt og enkelt å selge billetter i din egen online shop.

Ekstra boost for rekkevidden din via eventim.no

Aktiver dine arrangement for salg på eventim.no. Med tusenvis av besøkende er eventim.no en flott og uslåelig kanal for din rekkevidde. På toppen av det drar arrangementene dine fordel av EVENTIMs ulike markedsføringskampanjer og sterke søkemotorytelser.

Analytics og Remarketing med Google i din online shop

Med Google Analytics kan du spore resultatene til markedsføringstiltakene i din online shop, og bruke markedsføringsbudsjettet ditt på en optimalisert og målrettet måte i de markedsføringskanalene som gir best resultater. Du kan også bruke remarketinglister til å treffe personer som har vist interesse for arrangementet ditt, men som ikke har gjennomført kjøpet enda, via Google Ads-kampanjen din, og dermed øke sannsynligheten for et kjøp. 

Bruk QR-kode i trykket annonsering

Avhengig av målgruppen og spesielt innen markedsføring lokalt, kan trykt annonsering via flyers, plakater eller annonser være et viktig løft for din markedsføring. I EVENTIM.Light-kontoen din kan du laste ned vår standard QR-kode, skrive den ut på annonsematerialet og koble den direkte til din nettbutikk. Dette gjør det spesielt raskt og enkelt for kundene dine å kjøpe billetter. Du kan spore nøyaktig hvor mange billetter som ble solgt via din trykkede annonsering i rapporteringen. Vinn-vinn for alle parter.

Ofte stilte spørsmål om markedsføring av arrangement

1.
2.
3.