Sikre fornøyde gjester med sømløs adgangskontroll

Arrangementet ditt er i ferd med å starte og besøkende strømmer til arrangementet ditt! Med en rask adgangskontroll får dine gjester en god opplevelse og start på arrangementet. Med EVENTIM.Light får du tilgang til kostnadsfri billettskanningsapp for enkel og sømløs adgangskontroll.

Enkel adgangskontroll med Scan-App

På samme måte som med billettsalg skal også adgang til arrangementet gå raskt og smidig. Fra rask og sømløs adgangskontroll med vår kostnadsfrie billettskanningsapp, til analyse og optimalisering av adgangsprosessen mot neste arrangement. EVENTIM.Light gir deg mange fordeler.

  • Kostnadsfri App for skanning av billetter for iOS & Android
  • Skann med et ubegrenset antall enheter samtidig
  • Billettsjekk gjort enkelt
  • Ha alltid full kontroll på kapasiteten til ditt arrangement
  • Analyser og optimalisere din adgangskontroll

Skan billetter som en proff med vår Scan-App

Med vår kostnadsfrie EVENTIM.Access Scan-App kan du raskt og enkelt skanne og sjekke billetter i døren med din smarttelefon. APPen viser øyeblikkelig om billetten er gyldig eller ikke, eller om den allerede er blitt skannet. 

Ha full kontroll på innslippet ditt

Ha full oversikt over adgangsprosessen. Scan-appen viser deg hele tiden hvor mange billetter som allerede er skannet. Rapporteringen i EVENTIM.Light-kontoen din gir deg også et detaljert innblikk i adgangsprosessen. Du kan for eksempel se når trykket var spesielt høyt, hvor mange som allerede har kommet og hvilke billettkategorier som ble skannet hvor ofte. Ved hjelp av disse dataene kan du forbedre prosessen på stedet eller optimere adgangskontrollen for fremtidige arrangementer.

Ofte stilte spørsmål om Adgangskontroll via Scan-App

1.
2.
3.
4.