Brukes i mange ulike arrangementskategorier

EVENTIM.Light er ideel til alle typer arrangement. Med vårt selvbetjeningsverktøy kan hvem som helst raskt og enkelt på bare noen få minutter lage sin egen online shop og begynne å selge billetter. I tillegg, med den store EVENTIM-rekkevidden, er det ingenting som står i veien for å selge ut dine arrangement.

Enkelt og raskt selvbetjent billettsalg med stor kraft

Organiserer du yogatimer, vinsmaking eller malekurs? Uansett hva du arrangerer, har vi løsninger for deg. For at du skal kunne konsentrere deg omforberedelsene til ditt arrangement, er enkelt billettsalg avgjørende. EVENTIM.Light er et brukervennlig selvbetjeningsverktøy for online billettsalg som lar deg lage din egen Online shop, markedsføre og selge billetter til ditt arrangement på bare noen få minutter.

Maksimal rekkevidde med billettsalg på nett

  1. Opprett arrangement: Systemet vårt hjelper deg steg for steg gjennom opprettelsen, hvor du også definerer priskategorier og områder.
  2. Lag et salkart: Med et salkart kan besøkende få mulighet til å velge akkurat det sete eller den plassen de ønsker seg, samt velge den priskategorien de ønsker.
  3. Individualiser online shopen din: Lag en profesjonell online shop i din eller din egen nettsides profil – enkelt og raskt med vårt verktøy.
  4. Publiser og markedsfør ditt arrangement: Utnytt og maksimer rekkevidden ved å selge billetter på eventim.no.
  5. Opprett et Facebook-arrangement: Bruk sosiale medier til å markedsføre konserten din. EVENTIM.Light gjør det enkelt å koble til Facebook.

Øk rekkevidden til ditt arrangement her og nå

Gi dine besøkende rask og smidig adgangskontroll til dine arrangement: Bruk det nettbaserte billettsystemet EVENTIM.Light