Den ultimate web-baserte plattformen for billettsalg

Enkelt og intuitivt oppsett av arrangement

Lag ditt arrangement så detaljert du ønsker. Definer ulike prisnivåer i kombinasjon med "earlybird" tilbud, VIP, barn etc. Sett opp arrangement-serier for enkelt og raskt å publisere flere arrangement i nettbutikken din eller for å selge billetter til forskjellige tider for et arrangement på samme dag.

Din egen nettbutikk

Lag din egen nettbutikk med ditt design og selg billetter direkte til kundene dine. Du kan enkelt innlemme nettbutikken i din egen nettside med iFrame. Vi tilbyr en responsive nettbutikk som kan tilpasses med dine farger, bilder og logo.

 

Tracking og rapportering

Se alle relevante tall på et øyeblikk via direkterapporteringen på ditt dashboard. Det hjelper deg med å holde oversikt over ditt billettsalg. Du kan også spore hvor billettkjøperne kommer fra og brukeradferd i din onlineshop ved hjelp av Google Analytics. Alt du trenger er ditt eget Google Analytics sporings-id, som du taster inn når du konfigurerer din online shop.

Abendkasse nutzen mit dem Eigenverkauf

Selg billetter i døren

Med vår Billettkontor-modul kan du selge billetter fra hvor som helst. Enten fra kontoret i forkant av arrangementet ditt, eller på selve arrangementet samme dag som gjennomføringen finner sted.

Enkel adgangskontroll med vår Scan-App

Valider billetter i døren med vår EVENTIM.Access Scan-App. Den er tilgjengelig for både iOS og Android og er helt gratis. Ved å bruke appen kan du også overvåke inngangsprosessen i alle innganger.

Kampanjer

Du kan enkelt opprette en kampanje og gi kundene dine kampanjekoder. Bruk kampanjekoder for å belønne lojale kunder, gi adgang til et forhåndssalg, eller la bestemte personer eller grupper få tilgang til spesifikke billetter.

Enkelt oppsett av salkart

Lag ditt eget salkart for alle typer arrangement. Fra en enkel reservasjon fra et salkart til å kunne reservere kabaret-bord og mye mer. Med vårt moderne salkart-verktøy kan du enkelt lage egne oversikter for alle type lokaler.

Facebook integrasjon

Vil du promotere ditt arrangement på Facebook? Ikke noe problem. Du kobler bare din EVENTIM.Light konto med din Facebook-konto. Dette gir deg muligheten til å opprette og redigere dine arrangement i EVENTIM.Light og publisere de på Facebook med et par klikk.

FLERE FORDELER MED Å SELGE MED EVENTIM

Utvid din rekkvidde

Publiser dine arrangement på vår primære markedsplass Eventim.no og nå ut til et større publikum. Vår markedsplass har hundretusenvis av besøkende hver måned.

Kundeservice

Publiser dine arrangement på vår primære markedsplass, og vårt dedikerte kundesenter vil være tilgjengelige for å ta imot telefonbestillinger fra dine kunder.

Digital markedsføring

Ved å selge billetter gjennom Eventims markedsplass drar du nytte av søkemotorannonsering og optimalisering, samt E-post og- digital markedsføring.

Pålitelig inntektsoverføring

EVENTIM garanterer en rask og sikker overføring av inntektene fra ditt arrangement.

EVENTIM support

EVENTIM.Light er en selvbetjent billettplattform, men om du har spørsmål er vårt skandinaviske supportteam tilgjengelig og hjelper gjerne. Velg Premium for ekstra tjenester, inkludert en dedikert kundeansvarlig og digital markedsføring.

Dedikert kundeansvarlig

Som Premium-kunde får du tilgang til en kundeansvarlig medarbeider som sammen med deg gjerne diskuterer hvordan vi sammen kan få virksomheten din til å vokse.

Digitale markedsføringskampanjer

Trenger du hjelp til å selge billetter? Ikke noe problem! Vi tilbyr digitale markedsføringsløsninger for alle typer arrangementer og hjelper deg å nå dine mål.

Avansert adgangskontroll

I tillegg til vår tekniske adgangskontrollløsing i verdensklasse deler vi gjerne vår brede internasjonale erfaring for å sikre en smidig inngang til ditt arrangement.

Ønsker du en demo?

Legg inn din e-postadresse så tar vårt team kontakt med deg for en demo!

Leter du ikke etter en selvbetjent billettløsning?

Klikk her for å se andre løsninger Eventim har å by på.