Den smidige web-baserte plattformen for billettsalg

Din egen Online shop

Lag din egen online shop med din profil og selg billetter direkte til kundene dine. Du kan enkelt innlemme nettbutikken i din egen nettside via iFrame. Vi tilbyr en responsiv online shop som kan tilpasses til dine farger, bilder og logo.

Enkelt og rask oppsett av arrangement

Lag ditt arrangement så detaljert du ønsker. Definer ulike prisnivåer i kombinasjon med "earlybird" tilbud, VIP, barnebillett osv. Sett opp arrangement-serier for enkelt og raskt å publisere flere arrangement i din online shop, eller for å selge billetter til ulike tider for arrangement på samme dag.

Enkelt oppsett av salkart

Lag egne salkart for alle typer arrangement, lokaler og i alle størrelser. Med vårt moderne salkart-verktøy kan du enkelt lage alt fra enkle salkart til mer avanserte oppsett. Bruk også "hot seat« funksjonen til å definere beste plasser i salen, og bruk ulike ikoner for å illustrer arrangementsstedets utforming.

Facebook integrasjon

Vil du promotere ditt arrangement på Facebook? Ikke noe problem, du kobler bare din EVENTIM.Light konto med din Facebook-konto. Dette gir deg muligheten til å opprette og redigere dine arrangement i EVENTIM.Light og publisere de på Facebook med kun et par klikk.

Sporing og rapportering

Få full oversikt over salgstall og statistikk i sanntid via ditt dashboard. Du kan også se hvor dine billettkjøpere kommer fra, samt brukeradferd i din online shop ved hjelp av Google Analytics. Alt du trenger er ditt eget Google Analytics sporings-id, som du legger inn når du konfigurerer din online shop.

Abendkasse nutzen mit dem Eigenverkauf

Selg billetter i døren

Med vår dørsalg modul kan du selge billetter fra hvor som helst. Enten fra kontoret i forkant av dine arrangementet, eller i døren samme dag som arrangementet finner sted.

Nå kan du selge billetter i døren enda raskere med EVENTIM.Light!

Nyhet! Nå er det mulig å aktivere Express Checkout for ditt arrangement! Billettkjøpere behøver da kun å skanne en express QR-kode for en enda raskere kjøpsprosess i døren.

Enkel adgangskontroll med vår Scan-App

Kontroller billetter i døren med vår EVENTIM.Access Scan-App. Den er tilgjengelig for både iOS og Android og er helt gratis. Ved å bruke appen får du også full kontroll på innslipp under dine arrangement med oppdatering i sanntid.

Kampanjer og spørsmål i kjøpsprosessen

Du kan raskt og enkelt opprette ulike kampanjer til dine arrangement. Du kan også legge til spørsmål du ønsker å stille til dine billettkjøpere under kjøpsprosessen for å få vite om de f.eks. vil legge til mat, størrelse på en T-shirt e.l.

FLERE FORDELER MED Å SELGE MED EVENTIM

Utvid din rekkevidde

Publisere dine arrangement på vår markedsplass Eventim.no og nå et enda større publikum. Her kan du nå hundretusenvis av besøkende hver måned.

Kundeservice for billettkjøpere

Når du publiserer dine arrangement på Eventim.no vil vår kundeservice være tilgjengelig for å hjelpe dine kunder med billettkjøp eller svare på andre spørsmål de måtte ha.

Digital markedsføring

Ved å selge billetter gjennom Eventim's markedsplass drar du nytte av søkemotorannonsering og optimalisering, samt E-post- og digital markedsføring.

Pålitelig avregning og utbetaling

EVENTIM garanterer en rask og sikker overføring av inntektene fra ditt arrangement.

Dedikert kundeservice

Som Premium-kunde får du tilgang til en kundeansvarlig som sammen med deg gjerne diskuterer hvordan vi sammen kan få din virksomhet til å vokse og selge enda flere billetter.

Digitale markedsføringskampanjer

Ønsker du du hjelp eller utforske måter til å nå et bredere publikum og selge flere billetter? Vi tilbyr ulike digitale markedsføringsløsninger for alle typer arrangement som kan hjelpe deg å nå dine mål.

Avansert adgangskontroll

I tillegg til vår avanserte adgangskontroll-løsning i verdensklasse, finnes vårt erfarne Access Control team tilgjengelig som gjerne deler av sin brede og internasjonale kunnskap. Dette for at du skal kjenne deg trygg på en smidig gjennomføring av ditt arrangement.

Ønsker du mer informasjon eller en demo?

Legg inn din e-postadresse så tar vi kontakt

Leter du ikke etter en selvbetjent billettløsning?

Klikk her for å se andre løsninger Eventim har å by på.