Opprett et salkart raskt og enkelt

Unummererte områder, nummererte felt, enkelt salkart eller salkart med f.eks. bordplassering – lag raskt og enkelt ditt eget salkart for enhver anledning med vårt moderne salkartverktøy, og begynn med billettsalget ditt som en proff.

Lag ditt eget salkart i løpet av kun få steg

Enten det er en konsert, teater, show eller idrettsbegivenhet – er det enkelt å lage et salkart med vårt selvbetjeningsverktøy, og du har mange alternativer for å tilpasse salkartet ditt for hvert sted. Redigeringsverktøyet for salkart er integrert i EVENTIM.Light, og kan enkelt brukes til å lage arrangement - ingen kunnskap om grafisk design er nødvendig.

Individuelle salkart ut i fra dine behov

Vårt redigeringsverktøy for salkart gir deg et bredt spekter av alternativer for enkelt å designe et salkart etter dine egne behov..

  • Individuell definisjon og plassering av seterader
  • Enkel innsetting av scene eller generelt billettområde
  • Ulike maler, for eksempel for merking av utganger, trapper, garderobe eller utsalgssted
  • Maler for ulike sportsbegivenheter som håndball, fotball eller tennis.

Fritt valg av plass eller beste tilgjenglige

Du kan tilby billettkjøperne dine å velge billetter enten med fritt setevalg via salkartet, beste tilgjengelig sete eller begge deler. Når du lager ditt salkart, kan du definere utgangspunktet for den automatiske beregningen av de beste setene.

Begynn med billettsalget ditt nå

Kom i gang! Registrer deg kostnadsfritt med EVENTIM.Light, opprett ditt første arrangement med ditt eget salkart, og kom raskt i gang med å selge billetter i din egen online shop samt på eventim.no.

Enkel tildeling av billettområder

Tildel ulike billettpriser til de forskjellige sitteplassene og billettområdene. Du kan også holde av utvalgte plasser til f.eks. VIP-gjester om nødvendig, eller tildele dem separat.

Ett salkart for alle salgskanaler

Når et salkart er opprettet, kan du bruke salkartet i din egen online shop så vel som på eventim.no, samt på ditt eget billettkontor. Den umiddelbare synkroniseringen av billettsalget på tvers av alle salgskanaler sikrer at riktig status for tilgjengelige seter og allerede bestilte seter vises til enhver tid.

Ofte stilte spørsmål om salkart

1.
2.
3.
4.