Opprett din egen online shop på få minutter

Begynn med salg av billetter i din egen online shop i løpet av få minutter. Med oss får du en egen online shop som du enkelt kan tilpasse til din profil og integrere på nettsiden din. Tilby dine billettkjøpere et raskt og sømløst billettkjøp.

Moderne online shop i løpet av få minutter

Å selge billetter på nett trenger ikke å være vanskelig og komplisert. Med vår toppmoderne online shop løsning kan du tilby dine kunder et raskt og sømløst billettkjøp på alle enheter. Dra nytte av:

  • Responsiv online shop i din egen profil
  • Enkel integrasjon på dine egne nettsider
  • Rask og sømløs kjøpsprosess for dine billettkjøpere
  • Flere betalingsmuligheter inkludert
     

Online shop i din egen profil

Gi din online shop sin egen profil og tilpass designet til din egen merkevare. Du kan integrere logoen din eller ganske enkelt endre bakgrunnsfarge, skriftfarge og skrifttype etter dine ønsker og behov. På denne måten kan din online shop enkelt designes slik at den samsvare med din merkevare og webdesign.

Integrer enkelt din online shop direkte på nettsiden din via iFrame eller som en direkte lenke om du ønsker det. På denne måten kan billettkjøperne dine starte kjøpsprosessen direkte på din egen nettside.

Regn ut billettprisen til ditt arrangement

Med vår billettpriskalkultor ser du raskt og enkelt hva din inntjening og billettgebyret blir.

Raskt og sømløst billettkjøp for billettkjøpere

Den sømløse utsjekkingen gjør kjøpsprosessen enkel takket være ulike betalingsmetoder som VIPPS og kredittkort som allerede er inkludert. Dine billettkjøpere kan enkelt lagre billettene i Google- eller Apple Wallet eller som PDF på smarttelefonen. Ingen behov for å printe ut billetten.

Legg til spørsmål til billettkjøperne i kjøpsprosessen

Ta i bruk tilleggsspørsmål i online shopen din for å lære mer om ønskene og behovene til billettkjøperne dine slik at du kan optimalisere tilbudet ditt. Et ordrerelatert tilleggsspørsmål vil vises for alle kjøpere og egner seg derfor meget godt til å stille generelle spørsmål. Et arrangementsspesifikt spørsmål er derimot ideelt for å stille spørsmål rundt et bestemt arrangement eller f.eks. billettype.

Lag din egen online shop nå

Kom i gang med en gang, opprett ditt første arrangement med EVENTIM.Light, og kom rask og enkelt i gang med billettsalg i din egen online shop. 

Sett ditt preg på billettene

Tilpass PDF-billettene enkelt ved å legge til dine egne bilder eller egendefinert tekst. Du kan gi billettoppsettet et visuelt preg med f.eks. et arrangementsbilde, eller du kan legge til logoene til samarbeidspartnerne dine. En personlig melding eller viktig informasjon på billetten vil også gjøre at du får informert dine besøkende i forkant, og gjøre at de kommer forberedt og får en bedre opplevelse.

Ofte stilte spørsmål om EVENTIM.Light online shop

1.
2.