Hold oversikt med arrangementrapporter

Hold deg oppdatert: Med EVENTIM.Light har du til enhver tid full oversikt over billettsalget ditt, og vet nøyaktig hvilken salgskanal som er mest effektiv.

Se nærmere på billettsalget ditt

Ønsker du bare et overblikk på hvor mange billetter du allerede har solgt? Eller vil du vite nøyaktig hvor mange billetter som ble solgt via hvilken salgskanal, som du kan bruke til å optimalisere neste arrangement? Med EVENTIM.Light har du tilgang til salgstallene dine når som helst fra hvilken som helst enhet og er alltid oppdatert.

Dashbord for rask oversikt

For å få en rask oversikt over salget ditt er dashbordet det ideelle stedet. Den viser deg ditt totale billettsalg, og også over tid om du ønsker å se det. Dashbordet viser deg også hvilke salgskanaler som allerede er aktive og hvordan du kan øke rekkevidden ytterligere.

Detljerte rapporter for videre anlyser

Med den detaljerte rapporteringen kan du bruke filtre til å søke etter for eksempel spesifikke arrangement, arrangementsdatoer eller salgsdatoer, og raskt redigere arrangementene dine. Definer periodene selv eller bruk de praktiske hurtigfiltrene. Du har også oversikt over hvilken salgskanal som presterer godt og kan enkelt laste ned dataene dine som en CSV-fil.

Begynn med billettsalget ditt nå

Kom i gang med en gang. Opprett ditt første arrangement med EVENTIM.Light og begynn rakst og enkelt å selge billetter i din egen online shop samt på eventim.no

Omfattende analyse med Google Analytics

Ønsker du å finne ut hvor de ulike besøkende til shopen din kommer fra eller hvilken markedsføringskanal som gir deg høyest billettsalg og omsetning? Ikke noe problem. Bare koble EVENTIM.Light-shopen din til din egen Google Analytics-konto.

Ofte stilte spørsmål om rapportering

1.