Ditt arrangement i fokus, med vår kunnskap om billettering

Med EVENTIM.Light har du en sterk samarbeidspartner. Dra nytte av vår mange års erfaring, vår brede rekkevidde og profesjonelle support, slik at du selger så mange billetter som mulig - uten ekstra kostnader.

Trygghet med en pålitelig partner

Erfaring er uvurderlig. Med EVENTIM.Light har du en samarbeidspartner ved din side med flere tiår med erfaring som markedsleder innen salg av billetter til live underholdning. Enten du arrangerer festival eller en utstilling - utnytt vår kunnskap til ditt billettsalg og et vellykket arrangement!

Dra nytte av rekkevidden til en av markedslederne innenfor billettsalg

Flere tusen mennesker besøker eventim.no hver dag. Utnytt denne ekstra salgsmuligheten ved å selge billettene dine på eventim.no. Du får tilgang til en enorm rekkevidde og øker sjansene for et utsolgt arrangement.

Arrangementet ditt drar også nytte av generelle EVENTIM-markedsføringstiltak som søkemotormarkedsføring og -optimalisering, displaykampanjer og e-postmarkedsføring.

Profesjonell support med EVENTIM.Light

Ditt arrangement med vår support? Suksesshistorie!

Hvis du har spørsmål eller noen utfordringer, er supportteamet vårt ved din side for å hjelpe deg å få det beste ut av arrangementet ditt.

Kundeservice for billettkjøpere? Klart vi har det!

For dine billettkjøpere som trenger hjelp, eller ønsker å bestille billetter via telefon, tilbyr vi kundeservice via telefon* som en ekstra salgskanal.

*Gjelder med Premium avtale. Ellers kundeservice via kontaktskjema. 

Trenger billettkjøperne hjelp? Vi kan bistå med det!

Vi bistår gjerne dine billettkjøpere og er tilgjengelige for å svare på spørsmål om billettkjøp, bestilling eller f.eks. ved utsettelse eller avlysning av et arrangement.

Rask utbetaling av din omsetning

Vi garanterer rask og pålitelig utbetaling av din billettomsetning.

Begynn raskt og enkelt med ditt billettsalg i dag

Kom i gang nå. Opprett et arrangement, sett opp din online shop og selg billetter med en gang

Våre funksjonaliteter

Enkelt arrangementoppsett

Egen online shop i egen profil

Bruk Eventim sin rekkevidde

Salkart til alle formål

Sporing og Rapportering

Selg billetter i døren

Opprett dine Facebook arrangement

Individuelle kampanjer

Gratis adgangskontroll med Scan-App

Alle funksjonaliteter i detalj

Om Eventim

Som en av de ledende internasjonale leverandørene av billettering og live underholdning, er EVENTIM den perfekte partneren for billettering og markedsføring av ditt arrangement. Rundt 250 millioner billetter markedsføres årlig via EVENTIMs billettsystemer. Våre online markedsplattformer inkluderer blandt annet merkevarer som eventim.se, billetlugen.dk, lippu.fi, oeticket.com, ticketcorner.ch, ticketone.it and entradas.com. Eventim Gruppen inkluderer også en rekke arrangører av konserter, turneer, og festivaler. 
I tillegg opererer EVENTIM noen av de mest anerkjente arenaer for arrangement i Europa.
EVENTIM.Light er en del av porteføljen til EVENTIM. Med EVENTIM.Light har uavhengige arrangører muligheten til å lage sin egen online shop og begynne å selge billetter enkelt og kostnadsfritt. Salgsnettverket eventim.no er tilgjengelig for dette formålet.

Ofte stilte spørsmål om fordelene med EVENTIM.Light

1.
2.
3.
4.