Bli en vinner i utelivet med profesjonelt billettsalg

Byens kuleste musikk og fulle dansegulv. Utestedet ditt har fingeren på pulsen og dette vil snart gjenspeiles i køene utenfor døren. Du kan nå gjester enda tidligere med vårt nettbaserte billettverktøy. Fleksibelt, Raskt og Sikkert.

Ditt utested – Stedet å være!

Som driver av utested og arrangør må du hele tiden følge med og tenke nytt. Silent disko, singelfester, retrofester osv. Når f.eks. en trend dukker opp, må du være rask og sette i gang det rette arrangementet. For å gi det et skikkelig arrangementspreg lønner det seg å selge billetter på forhånd. For dette formålet er pålitelig nettbasert billettsalg et must. EVENTIM.Light tilbyr deg den nødvendige fleksibiliteten og sikkerheten for å opprette arrangement og starte forhåndssalg på kortest mulig tid. Takket være EVENTIMs rekkevidde og vår Facebook-integrasjon kan du enkelt nå den riktige målgruppen og sikre utsolgte arrangement og uforglemmelige kvelder.

Lett Tilgjengelig = Fulle Hus

Raskt, Enkelt og Sømløst

Opprett et arrangement raskt og enkelt, og lag din egen online shop i din egen profil. Begynn å selge billetter via din egen nettside og EVENTIM.no

Med målgruppen

Med vår Facebook-integrasjon kan du markedsføre ditt arrangement der målgruppen er, og holde kontakten.

Ingen kø for å kjøpe billetter i døren

Kampanjer

Aktiver og inkluder dine partnere og sponsorer med kampanjer for å sikre en utsolgt klubb.

Maksimal rekkevidde for ditt sted og arrangement

  1. Opprett et arrangement: Systemet guider deg steg for steg gjennom opprettelsen, hvor du også kan definere priskategorier og områder som f.eks. VIP.
  2. Sett ditt preg på online shopen din: Lag en profesjonell online shop i dine egen profil – raskt og enkelt med vårt verktøy.
  3. Publiser og markedsfør arrangementet ditt: Dra nytte av maksimal rekkevidde via EVENTIM-nettverket med å selge dine billetter på eventim.no.

Ta din plass i utelivet i dag!

Gjør det enklere for gjenstene dine å finne veien til dansegulvet: bruk selvbetjeningsverktøyet EVENTIM.Light til billettsalget.