Enkel, raskt og profesjonell billettering for enhver scene

En rørende teaterforestilling eller en forestilling som får folk til å le – det er aller mest gøy med en utsolgt sal. Enten det er salg av billetter på nett eller i døren: EVENTIM.Light tilbyr deg alt du trenger for raskt og enkelt billettsalg.

Trekk publikum til dine forestillinger

Det være seg teater, Stand-Up, kabaret eller noe annet – å delta på et kulturarrangement er alltid berikende. Noen liker fortsatt å kjøpe billettene sine lokalt i døren. Likevel har online billettsalg blitt uunnværlig. For deg som arrangør øker forutsigbarheten betraktelig og er like viktig for å tiltrekke nye målgrupper til arrangementene dine. Enten du organiserer arrangement som går over tid eller et enkelt arrangement, med selvbetjeningsverktøyet EVENTIM.Light kan du opprette dine arrangement selv på bare noen få minutter, og begynne å selge billetter i din egen online shop eller lokalt hos deg.

Alt du trenger til billettsalget i ett og samme verktøy

Raskt, enkelt og sømløst

Opprett ditt arrangement raskt og enkelt, og sett opp online shopen din i ditt eget design. Begynn å selge billetter direkte på din egen nettside i dag.

Opprett en arrangementserie

Det er like enkelt å opprette en serie arrangementer for arrangement som går over en periode. Opprett datoene for hele perioden på én gang.

Salkart etter ditt behov

Lag enkelt ditt eget salkart som passer ditt lokale. Lag forskjellige sittekategorier eller sitteplasser med bord. Akkurat som du trenger det.

Selg enkelt i døren

Vår dørsalgsmodul er ideell for billettsalg i døren eller lokalt hos deg, og kan betjenes fra alle typer enheter. Farvel papirbilletter, farvel manuelle lister - selg billetter kun digitalt.

Fullt fokus på arrangementet

Fra arrangementsoppsett til innslipp: Med EVENTIM.Light er billettsalg så enkelt at du kan konsentrere deg fullt ut om organiseringen og planleggingen av arrangementet ditt. Dra nytte av alle disse fordelene:

  • Med vår gratis billettskanningsapp kan du enkelt sjekke billetter ved inngangen via smarttelefon eller nettbrett.
  • Utvid rekkevidden din og treff nye målgrupper via EVENTIM-nettverket ved å selge dine billetter på eventim.no.
  • Fleksibilitet! Med EVENTIM.Light trenger du ikke være bundet av en kontrakt.
  • Bruk vår priskalkulator for å beregne billettkostnadene raskt og enkelt.

Selg billetter til ditt kulturarrangement i dag

Kom i gang med en gang, opprett ditt første arrangement med EVENTIM.Light raskt og enkelt, og begynn å selge billetter i din egen online shop og lokalt hos deg.