Nå fansen direkte med din egen online shop

Gjør deg synlig for ditt publikum, vinn nye fans. Artistene er i fokus, billettkjøpet skal være enkelt og fungere problemfritt. Med selvbetjeningsverktøyet EVENTIM.Light kan du tidlig nå en bred målgruppe – enkelt, raskt og sikkert.

Sømløs, bekymringsfri og komplett løsning

Under arrangementsforberedelsene er forhåndssalget av billetter viktig og avgjørende for hvor stor suksessen blir. Velg en løsning som er like enkel som den er effektiv: EVENTIM.Light lar deg som arrangør lage din egen online shop for konserter og integrere den på nettstedet ditt med bare noen få klikk. Med denne fullverdige løsningen kan du også enkelt definere ulike priskategorier og områder. Og sist men ikke minst, ingen faste kostnader eller kontraktsmessige forpliktelser.

Profesjonelt billettsalg for konserter

Selg billetter raskt og enkelt i din online shop

Opprett en konsert, lag din egen online shop og integrer den på nettsiden i din profil. Med EVENTIM.Light kan dette gjøres med bare noen få enkle steg.

Ekstra salgsboost med EVENTIM.no

Utnytt vårt sterke nettverk og nå konsertpublikumet ved også å selge billettene dine på eventim.no

Treff riktig målgruppe direkte på Facebook

Nå fansen der de finner informasjon om artistene og konsertene, og koble arrangementet ditt til Facebook-siden din. På denne måten kan du holde tett kontakt med målgruppen din og øke billettsalget.

Sporing og Rapportering

Bruk Google Analytics og våre integrerte rapporter for å spore billettsalget og suksessen til markedsføringstiltakene dine. Ha kontroll og tiltrekk nye fans.

Din vei til utsolgt konsert

Tilby besøkende enkel og moderne tilgang til konserten din. Bruk det nettbaserte billettsystemet EVENTIM.Light og øk rekkevidden din.

Maksimer rekkevidden med billettsalg på nett

  1. Opprett arrangement: Systemet vårt hjelper deg steg for steg gjennom opprettelsen, hvor du også definerer priskategorier og områder.
  2. Lag et salkart: Med et salkart kan konsertgjengerne få mulighet til å se oppsettet og velge den priskategorien eller plassen de selv ønsker0.
  3. Individualiser online shopen din: Lag en profesjonell online shop i din, eller din egen nettsides profil – enkelt og raskt med vårt verktøy.
  4. Publiser og markedsfør ditt arrangement: Utnytt og maksimer rekkevidde ved å selge billetter på eventim.no.
  5. Opprett et Facebook-arrangement: Bruk sosiale medier til å markedsføre konserten din. EVENTIM.Light gjør det enkelt å koble til Facebook.