Du kan festival, vi kan billettering

Gode ​​artister og forhåpentligvis godt vær er ikke alt som er viktig rundt en festival. Festivalgjengere liker at alt er godt organisert og ukomplisert. Da er det også større sjanse for at de kommer tilbake igjen neste år! EVENTIM.Light er selvbetjeningsverktøyet for salg av festivalbilletter for å tiltrekke så mange gjester som mulig til festivalen din – raskt, enkelt og profesjonelt på samme tid.

Selg festivalbilletter som en profesjonell

Ta billettsalget ditt til et nytt nivå og bruk vårt brukervennlige selvbetjeningsverktøy. Lag din egen profesjonelle online shop i din egen profil med bare noen få steg, tilby tilleggstjenester som f.eks. camping og bruk den sterke rekkevidden til EVENTIM - enkelt, raskt og sikkert.

Skreddersydde festivalbilletter

Billettsalg på din egen nettside

Billettsalget skal selvfølgelig matche festivalprofilen! Opprett din egen online shop, design den i henhold til din egen profil og integrer den på din egen nettside.

Maksimer rekkevidden til festivalen din

Gjennom eventim.no, samt gjennom vår Facebook-forbindelse, får du tilgang til en bred målgruppe og øker sjansene for et utsolgt arrangement!

Ulike billettkategorier og priser

Ved å lage forskjellige billettkategorier eller prisnivåer, kan dagsbilletter, festivalpass, samt early bird-billetter enkelt opprettes.

Tilby andre produkter eller tjenester

Tilbyr du f.eks. camping eller teltplass, må du ta inn et miljøgebyr eller et avfallsgebyr på din festival? Disse kan du enkelt opprette som en egen billettype og dermed selge eller innkreve i samme kjøpsprosess.

Selg billetter til din festival her og nå

Selg billetter raskt og sømløst i din egen online shop og begynn salget i dag!

Fra early-bird til festivalpass

Hvorfor ikke få din egen online shop og selg billetter som en proff? Det er enkelt med EVENTIM.Light:

  • Tilby billettkjøperne dine et raskt, enkelt og sømløst billettkjøp med betalingsmetoder som kredittkort og VIPPS.
  • Organiser billettsalg med smart prisstrategi, f.eks. ved å tilby kampanjepriser eller early-bird for å booste salget tidlig.
  • Vær bærekraftig og tilby papirløse billetter – via Apple-, Google Wallet og som PDF billett.
  • Bruk EVENTIM.Light billettskanningsapp for enkel og profesjonell adgangskontroll.
  • Vær fleksibel: Med EVENTIM.Light trenger du ikke inngå noen kontrakt for å selge billetter.